Wat vinden onze partners...

"Als bedrijf zijn wij zeer tevreden met de dienst van dakramen-vergelijken.nl. Mede hierdoor hebben wij onze clientèle weten te verhogen.“

"Hoewel we pas net begonnen zijn met ons bedrijf hebben we de eerste prestaties al weten te boeken. Mede dankzij het team van dakramen-vergelijken.nl!"

"Wij vinden het als bedrijf zeer prijzenswaardig dat de wensen van de klant zo duidelijk en compleet binnen komen. Op basis hiervan hebben wij dan ook passende offertes weten uit te brengen en diverse opdrachten binnengehaald"

Vergelijk dakraam installateurs

Vraag gratis offertes aan voor dakraam installateurs

Veel gestelde vragen

1) Hoe meld ik mijn bedrijf aan op dakramen-vergelijken.nl?
Ga naar het online aanmeldingsformulier en meldt u aan. Na ontvangst van uw aanmelding neemt één van onze accountmanagers contact met u op om u verder te begeleiden bij uw vermelding op de website.

2) Hoe worden de aanvragen gefilterd?
Op onze website selecteren aanvragers op postcodegebied en type/soort opdracht. Op die manier krijgt u gerichte aanvragen binnen.

3) Wat zijn de kosten?
Uw bedrijf wordt gratis op dakramen-vergelijken.nl geplaatst. U betaalt alleen maar een vast bedrag per aanvraag.

4) Worden alle aanvragen naar alle deelnemende bedrijven in een postcode gebied gestuurd?
Nee, de potentiële klant maakt zelf een selectie. Het grootste gedeelte betreft een offerteaanvraag bij 3 of 4 bedrijven.

5) Kan ik elk moment stoppen met dakramen-vergelijken.nl?

Ja, u kunt elk moment stoppen door het sturen van een kort briefje of e-mail waarin u aangeeft te willen stoppen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

6) Is het mogelijk om tijdelijk een pauze te nemen op de website?
Ja dat is mogelijk voor maximaal drie maanden. Een verzoek tot tijdelijke stopzetting kunt u doorgeven per e-mail. Houdt u er rekening mee dat een eventuele vaste positie dan wel komt te vervallen.

7) Wat doen jullie om meer offerte aanvragen te genereren?
Dit doen wij door middel van internetmarketing, waarin wij sinds 1995 actief zijn.

8) Zijn de aanvragers van een offerte alleen prijskopers?
Nee, uit ervaring blijkt de gemaksfactor en het feit dat dakramen-vergelijken.nl makkelijk vindbaar is, bijdraagt aan veel kwalitatief goede offerte aanvragen. Factoren als reactiesnelheid en vertrouwen spelen daarbij ook een grote rol.

9) Wat kan ik doen met aanvragen waar ik niks mee kan?
U kunt offerte aanvragen die bijv. geen correcte contactgegevens bevatten (fout e-mailadres EN fout telefoon nummer) binnen 5 werkdagen na offerte datum terugsturen. Wij vragen vriendelijk om het door te geven via e-mail.

10) Kan ik de informatie die bij mijn bedrijf staat aanpassen?
Ja, u bent er vrij in om de informatie die bij uw bedrijf staat aan te passen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe tekst en wij passen dit voor u aan. Ook aanpassingen qua regiovermelding of adreswijzigingen kunt u per e-mail aan ons doorgegeven.