Vraag nu gratis offertes aan!

   
Naam:
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht:
Gratis bespaartips:

Vergelijk dakraam installateurs

Vraag gratis offertes aan voor dakraam installateurs

Over dakramen



Via dakramen-vergelijken.nl kunt u heel gemakkelijk de aanschaf- en installatiekosten voor dakramen vergelijken. Vind een dakramenleverancier bij u in de buurt. U kunt gratis offertes aanvragen bij 6 verschillende dakramen leveranciers. Vergelijk de offertes en bespaar tijd en geld!
 
Materiaal
Dakramen worden meestal gemaakt van aluminium, hout of kunststof. Het ligt eraan voor welk materiaal u een voorkeur heeft. Aluminium en en kunststof zijn wat makkelijker te onderhouden maat hout heeft weer het voordeel dat het makkelijk te verven is en een warme uitstraling geeft. 
 
Professionele leveranciers
De bij ons aangesloten dakramen leveranciers gaan allemaal professioneel te werk. Meestal volgt het plaatsen van een dakraam nadat er een meting uitgevoerd is door de leverancier, waarin hij of zij onder andere kijkt naar de hellingshoek van uw dak. Op deze manier krijgt u een dakraam die precies aansluit op uw dak en dus naar wens zal zijn.
 
Dakconstructie
Het komt nogal eens voor dat bij het plaatsen van een dakraam een dwarsbalk (gording) moet worden doorbroken. In dat geval zal de aannemer de dakconstructie verstevigen om het gewicht op te vangen. De aannemer is op de hoogte van de eisen die aan de constructie worden gesteld.
 
Voordelen
Een dakraam wordt in de regel gebruikt om de zolder van extra licht te voorzien of een goede isolatie. Voor het plaatsen van een dakraam heeft u normaal gesproken geen bouwvergunning nodig.
 
Advies
Bij het laten plaatsen van een dakraam wilt u natuurlijk een zo'n perfect mogelijk resultaat. de selectie van de juiste installateur is daarbij een onderdeel. Hoewel wij samenwerken met profeesionele dakraam installateurs geven wij u toch een aantal tips die u kunnen helpen bij het selecteren van de juiste vakman:
  • Weet voor uzelf hoe u het liefst een dakraam geplaatst zou zien
  • Vraag naar referenties van eerder uitgevoerde projecten.
  • Vergeet niet dat de goedkoopste offerte niet altijd de beste hoeft te zijn

Belangrijk!
Indien u slechts één dakraam wilt plaatsen en u kunt kiezen aan welke kant van het huis dit raam geplaatst kan worden, kies dan te allen tijde de zonkant van het huis. De inval van zonlicht zorgt voor meer licht en warmte in de ruimte. Hierdoor kunt u in het stookseizoen energie besparen